AIKIDO YOUTUBE CHANNEL
홈 > AIKIDO YOUTUBE > YOUTUBE CHANNEL
YOUTUBE CHANNEL

"Mirëmëngjes Shqipëri" "Mjeshtrat evropi…

관리자 0 0
Në #MiremengjesShqiperi me gazetaren Zhaklina Gjolla dhe instruktorët Peter Van Marcke, Anne Slui dhe Gentiana Susaj bisedojmë për Aikidon, pse është ...
0 Comments